DENNÉ MENU

denne_menu

Denné menu pre 45. týždeň  od 11,00 - 14,00 hod.

Pondelok  2. november  2015

0,25 l Francúzska cibuľová / Hovädzí vývar s rezancami

1. 120/150 g Kurací steak na hubovom ragú, ryža  4,50 €

2. 250 g Penne Pollo Brocolli   4,50 €

Menu šéfkuchára:

3. 100/150 g  Hovädzia roštenka na sicílsky spôsob, restované zemiaky  4,90 €

Biznis Menu:

4. 100/150 g Duet z husacích pŕs a kačacej pečene, karlovarská knedľa   6,20 €


Utorok  3. november  2015

0,25 l Gulášová / Hovädzí vývar s rezancami

1. 120/150 g Kuracie prsia plnené nivou a sušenými slivkami, zemiaková kaša    4,50 €

2. 250 g Palacinky s džemom a tvarohovou penou   4,50 €

Menu šéfkuchára:

3. 100/150 g Pečené bravčové, dusená kapusta, kysnutá knedľa   4,90 €

Biznis Menu:

4. 100/150 g Hovädzie plátky zo sviečkovice s grilovanou zeleninou a rukolou   6,90 €

 

Streda  4. november  2015

0,25 l Brokolicový krém / Hovädzí vývar s rezancami

1. 100/120 g Kurací špíz so slaninkou, opekané zemiaky  4,50 €

2. 250g Lasagne Bolognese  4,50 €

Menu šéfkuchára:

3. 100/150 g Grilovaná tilapia na bazalkovom ragú   4,90 €

Biznis Menu:

4. 100/150 g Srnčie ragú na červenom víne, tirolská knedľa   5,90 €


Štvrtok  5. november  2015

0,25 l Kapustová s klobáskou / Hovädzí vývar s rezancami

1. 120/150 g Kuracie prsia plnené gaštanovou plnkou, ryža  4,50 €

2. 250 g Špenátové rizoto s parmezánom  4,50 €

Menu šéfkuchára:

3. 100/150 g Perkelt z morčacieho stehna, maslové halušky   4,90 €

Biznis Menu:

4. 100/150 g  Bravčové medajlóniky na brusnicovej omáčke, zemiaky   5,90 €


Piatok 6. november  2015

0,25 l Fazuľová na kyslo / Hovädzí vývar s rezancami

1. 200/150 g Kuracie stehno na spôsob bažanta, ryža 4,50 €

2. 250 g Špagety s cuketou, olivami a sušenou paradajkou   4,50 €

Menu šéfkuchára:

3. 100/150 g Maďarský guláš, kysnutá knedľa 4,90 €

Biznis Menu:

4. 100/150 g Losos na tekvicovom ragú, parená brokolica  6,90 €

 

ornament_bornament_a