2815
Like!Kuracie mäso na ihlici, čas prípravy: do 45 minút, počet porcií: 2
.
.
Suroviny:
2 kuracie prsia, soľ, mleté biele korenie, mletá červená paprika,
300 g kuracej pečene, 1 papriku, olej, 2 cibule, 200 g šampiňónov,
80 g slaniny, 1 dl červeného vína
Postup prípravy:
Kuracie prsia pokrájame na kocky rovnakej veľkosti, osolíme ich, okoreníme, posypeme paprikou. Na ihlu striedavo napichujeme kúsky kuracieho mäsa, kúsky kuracej pečene a papriky. Opečieme na oleji. Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu, šampiňóny pokrájané na plátky, slaninu pokrájanú na kocky, podlejeme červeným vínom a krátko podusíme.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|