Na prípravu použijeme vykostené rezne
.
.
Suroviny:
vykostené rezne, čierne mleté korenie, soľ, horčica, kukuričný škrob,
olej, smotana, cestoviny, ľadový šalát, bylinková soľ
tatarská omáčka alebo smotanový dresing, zelenina podľa chuti
Postup:
Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a obalíme jemne v škrobe. Na rozpálenom oleji ich sprudka opečieme, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Omáčku na konci môžeme zjemniť smotanou a dochutíme. Podávame s cestovinou. K tomu je výborný ľadový šalát, ktorý premiešame s ľubovoľnou zeleninou, pokvapkáme olejom a osviežime ho korením, soľou a napokon tatarskou omáčkou alebo smotanovým dresingom podľa chuti. Dobrú chuť.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|