.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Rýchle bravčové mäso s cestovinou a šalátom

  • PDF
2584
Like!

bravcove-maso-s-cestovinou

Na prípravu použijeme vykostené rezne

.

.

Suroviny:

vykostené rezne, čierne mleté korenie, soľ, horčica, kukuričný škrob,

olej, smotana, cestoviny, ľadový šalát, bylinková soľ

tatarská omáčka alebo smotanový dresing, zelenina podľa chuti

Postup:

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a obalíme jemne v škrobe. Na rozpálenom oleji ich sprudka opečieme, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Omáčku na konci môžeme zjemniť smotanou a dochutíme. Podávame s cestovinou. K tomu je výborný ľadový šalát, ktorý premiešame s ľubovoľnou zeleninou, pokvapkáme olejom a osviežime ho korením, soľou a napokon tatarskou omáčkou alebo smotanovým dresingom podľa chuti. Dobrú chuť.

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com