2246
Like!Čas na desiatu? Určite si pochutíte
.
.
Suroviny: príprava do 15 minút
kyslá smotana, dijonská horčica, kôpor, vínny ocot, citrónová šťava,
na tvrdo uvarené vajíčko, soľ, čierne mleté korenie, plátky šalátovej uhorky a šalátu
paradajka, filety z údeného lososa, žemle
Postup:
Zo smotany, horčice, kôpru, octu a citrónovej šťavy pripravíme dressing. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením. Do dressingu pridáme na drobno nakrájané vajíčko. Rozkrojíme žemľu. Na žemľu položíme plátok šalátu. Pripravenú omáčku, plátky uhorky a paradajky. Doplníme lososovým mäsom a prikryjeme hornou časťou žemle. Dobrú chuť
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|