3015
Like!Huby sú výborné na prípravu bezmäsitých aj mäsitých jedál
.
.
10 porcií príprava: 35 minút
Suroviny:
1000 g hríby smrekové, 300 g cibuľa, 500 g paprika rôzne farby
150 g olej, 20 g paprika červená mletá, soľ
korenie čierne mleté, rasca mletá
Postup prípravy:
1. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, na malé kúsky nakrájané huby, zasypeme mletou paprikou, podlejeme vodou alebo zeleninovým vývarom a huby podusíme do mäkka.
2. V polovici varu pridáme na malé kocky nakrájanú papriku. Dochutíme soľou a koreninami.
3. Náš tip: Ak chceme mať šťavu hustejšiu, môžeme na zahustenie použiť múku alebo chlieb.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|