Chutná a sýta zemiaková zmena, čo uvariť na obed :)
.
.
Suroviny:
zemiaky, klobása, vajcia, kyslá smotana, uhorky
čierne mleté korenie, soľ, olej
Postup prípravy:
Uvaríme zemiaky v šupke, ošúpeme ich a nakrájame na kolieska, uložíme prvú vrstvu na vymastený plech. Osolíme a jemne okoreníme mletým čiernym korením aj všetky nasledujúce vrstvy.
Na to poukladáme vrstvu na plátky nakrájaných uvarených vajec, potom vrstvu zemiakov.
Ďalšia vrstva je z klobásky nakrájanej na kolieska. Posledná vrstva sú zemiaky.
Pokvapkáme olejom. Dáme zapiecť na 175 stupňov. Keď sú už okraje ružové pridáme 1 kyslú smotanu, dobre premiešame a dopečieme do ružova.
Podávame na tanier s uhorkami.
Dobrú chuť!
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|