.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Rybací šalát s kayenskou príchuťou

  • PDF
2601
Like!

rybaci-salat

Rýchly šalát s rybkami

.

.

Suroviny na 4 porcie:

1 hrnček múky, kayenské korenie, 500 g filé z hejka, nakrájané na pásiky, 100 ml oleja, 1 balíček šalátových listov

1 pokrájané avokádo, 1 na jemno nakrájaná červená alebo biela cibuľa, nastrúhaný parmezán

majonéza alebo tzatziki

Postup prípravy:

Zmiešajte múku a korenie a obaľte v zmesi pásiky ryby. Zahrejte olej na veľkej panvici a opražte rybu do zlatova. Naaranžujte plátky ryby na tanier so šalátovými ingredienciami a servírujte pokvapkané majonézou alebo tzatzikmi.

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com