.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Ryba s pivovou omáčkou

  • PDF
2624
Like!

ryba-s-pivovou-omackou

Jednoduchá rybka na nový spôsob s pivkom

.

.

Čas prípravy: 45 minút  počet porcií: 3

Suroviny:

3 kúsky ryby

20 g masla

2 až 3 lyžičky hladkej múky

mlieko, soľ

svetlé pivo

mleté čierne korenie

mletá sladká červená paprika

sušený cesnak, olej

šalátová uhorka

Pracovný postup:

Kúsky ryby osolíme a necháme 10 minút odstáť. Uložíme ich do olejom potretej zapekacej misy, posypeme mletou sladkou červenou paprikou a dáme piecť do vyhriatej rúry. V hrnci rozpustíme maslo, poprášime ho hladkou múkou a opečieme. Podlejeme mliekom, dohladka vymiešame, osolíme, okoreníme, prilejeme svetlé pivo, premiešame a odstavíme. Šalátovú uhorku postrúhame, osolíme a posypeme sušeným cesnakom. Zapečenú rybu dáme na tanier, podávame s omáčkou a nastrúhanou uhorkou.

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com