4251
Like!Morčacie mäso na nový spôsob
.
.
čas prípravy: 40 minút
Suroviny:
600 g morčacieho mäsa zo stehna
soľ, 3 strúčiky cesnaku, olej
1 lyžica solamylu, 50 g hrášku
150 g mexickej zavarenej fazule
200 g póru, 1 dl bieleho vína, čili
Pracovný postup:
Morčacie mäso pokrájame na kúsky, dáme do misy, osolíme, ochutíme pretlačeným cesnakom, posypeme solamylom a premiešame. Mäso opražíme na troche oleja, pridáme polovicu očisteného póru pokrájaného na kolieska, podlejeme vínom a dusíme takmer domäkka. Pridáme mexickú fazuľu, hrášok, zvyšný pór, jemne okoreníme čili a za občasného miešania dusíme domäkka.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|