.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Sýte mäso pod cibuľou

  • PDF
2490
Like!

kuracie maso pod cibulou

Nedeľný tip na rýchly obed

.

.

Suroviny:

4 plátky kuracie prsia, alebo bravčové mäso - sýtejšia verzia, 3 ks vajcia, 2 ks cibuľa, 2 až 3 lyžice horčica, čierne mleté korenie, strúhanka, soľ, 1 až 2 lyžice bravčová masť, olej, 2 dcl horúca voda

Postup:

1. Mäso si umyjeme, nakrájame na rezne a osušíme, potom osolíme, okoreníme a naklepeme na struhanke. Rozpálime si olej s bravčovou masťou. Rezne obalíme vo vajíčku ktoré sme rozšľahali s trochou soli. Vyprážame cca 4 - 5 minút z každej strany. Narežieme si cibuľu na kolieska.

2. Vypražané rezne dáme do zapekacej misy a do výpeku pridáme cibuľu, ked je cibuľa polomäkká, pridáme horúcu vodu a počkáme kým sa voda trochu neodparí. Potom odstavíme a pridáme horčicu, podľa chuti osolíme. Túto zmes nalejeme na rezne. Dáme zapiecť na 30 až 40 minút pri teplote 200 stupňov. Podávame so zemiakovou kašou. Dobrú chuť

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com