Skúste si pripraviť niečo nové a netradičné. Čas prípravy: 20 + 90 min. Suroviny na 6 porcií.
.
.
Potrebujeme:
8 plátkov hovädzej roštenky
3 ks cibuľe
trošku hladkej múky
4 PL oleja
mleté čierne korenie
1 KL soľ
Postup:
1. Hovädzie mäso nakrájame na rezne, blany narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme, jemne poprášime múkou a na oleji prudko opečieme z oboch strán, aby šťava ostala vo vnútri mäsa.
2. Vo výpeku opečieme na jemno nakrájanú cibuľu do hneda. Opečené roštenky vložíme späť do hrnca, podlejeme horúcou vodou a podusíme do mäkka.
3. Cibuľovú slamu si pripravíme takto : 2 cibule nakrájame na kolieska, ktoré aj rozoberieme. Vložíme do rozohriateho oleja a usmažíme. Necháme osušiť na papierových kuchynských obrúskoch. Podávame s ryžou. Dobrú chuť
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|