.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Hovädzia roštenka na slame

  • PDF
2934
Like!

hovadzia rostenka

Skúste si pripraviť niečo nové a netradičné. Čas prípravy: 20 + 90 min. Suroviny na 6 porcií.

.

.

Potrebujeme:

8 plátkov hovädzej roštenky

3 ks cibuľe

trošku hladkej múky

4 PL oleja

mleté čierne korenie

1 KL soľ

Postup:

1. Hovädzie mäso nakrájame na rezne, blany narežeme, naklepeme, osolíme, okoreníme, jemne poprášime múkou a na oleji prudko opečieme z oboch strán, aby šťava ostala vo vnútri mäsa.

2. Vo výpeku opečieme na jemno nakrájanú cibuľu do hneda. Opečené roštenky vložíme späť do hrnca, podlejeme horúcou vodou a podusíme do mäkka.

3. Cibuľovú slamu si pripravíme takto : 2 cibule nakrájame na kolieska, ktoré aj rozoberieme. Vložíme do rozohriateho oleja a usmažíme. Necháme osušiť na papierových kuchynských obrúskoch. Podávame s ryžou. Dobrú chuť

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com