1065
Like!Rýchle grécke jedlo, mäso gyros napichnuté na špajdli
.
.
Suroviny
bravčová krkovička alebo stehno
(prerastaná slanina) oravská slanina - nemusí byť
zemiaky
cuketa
šampiňóny
Marináda: olej, korenie na gyros, citrónová šťava, oregano,
biele mleté korenie, tymian citrónový, cesnak
Tzaziky: jogurt biely hustý, uhorka, cesnak, biele mleté korenie, soľ
Postup:
Deň vopred si urobíme tzaziky a dáme ho do chladničky. Takisto naložíme mäso do marinády, nesolíme.
Na druhý deň pred grilovaním mäso osolte a napichajte na ihly. Pripravíme si gril.
Potom už len grilujeme mäso a zeleninu a potierame všetko zvyšnou marinádou. Dobrú chuť
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|