.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Bravčový guľáš s knedlou

  • PDF
1705
Like!

bravcovy-gulas

Obľúbený guláš s bravčového, alebo hovädzieho mäsa

Suroviny:

750 g bravčového mäsa, 2 - 3 cibule, bravčová masť,

1 lyžica paradajkového pretlaku, mletá sladká paprika,

mletá štipľavá paprika, mleté čierne korenie,

rasca, soľ, cesnak, hladká múka, vývar masox, knedľa

Postup:

Najprv si nakrájame cibuľu a umyjeme bravčové mäso. Na rozohriatej masti si podusíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso, usmažíme, pridáme všetky typy korenia, paradajkový pretlak a roztlačený cesnak. Podlejeme vriacou vodou alebo mäsovým vývarom a dusíme domäkka, bude to trvať asi hodinu až hodinu a pol, tak aby sa masko pekne rozpadávalo v ústach. V troche vody rozmiešame lyžicu hladkej múky a pridáme do guľášu a ešte chvíľu povaríme. Podávame s knedľou. Jednu cibuľu si môžme nakrájať na kolieska a dať ako ozdobu navrch, dodá to príjemnú chuť celému jedlu. Dobrú chuť

ODPORÚČAME:

Mexický guláš so syrom

Grécky bravčový guláš

Hubový guláš s paprikou

Hovädzí pikantný kotlík s fazuľou

Kuracie prsia so šampiónmi

tags: bravcovy gulas s knedlou

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com