.

.

AKTUALIZOVAŤ NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Piešťanské rezne recept

  • PDF
1262
Like!

piestanske-rezne

Plnené rezne na sviatočný obed

.

Suroviny: 500 g bravčového stehna, 150 g šunky, 150 g plátkov tvrdého syra, 150 g šampiňónov, 250 ml kečupu, 200 g mäsového vývaru, 100 ml oleja, 25 g masla, 15 g hladkej múky, soľ, citrónová šťava

Postup: Očistíme si šampiňony, nakrájame ich na plátky a rýchlo orestujeme na oleji. Z mäsa si narežeme päť rezňov, naklepeme a osolíme. Na každý rezeň položíme plátok šunky, plátok syra a trochu šampiňónov. Rezne preložíme na polovicu a zaistíme ihlicami alebo špáradlami.

Potom rezne z oboch strán opečieme na miernom ohni. Vyberieme a odložíme na teplé miesto. Výpek poprášime múkou, pridáme kečup a podlejeme vývarom. Krátko povaríme, nakoniec pridáme zvyšné šampiňóny, zjemníme maslom a dochutíme citrónovou šťavou. Mäso podávame preliate omáčkou.

ODPORÚČAME:

Kuracie karí s arašidovým olejom

Rýchle bravčové mäso s cestovinou a šalátom

Sýte mäso pod cibuľou

Hovädzia roštenka na slame

Medové cestoviny s bazalkou

tags: piestanske rezne recept piestansky rezen

.

.

Najčítanejšie Zaujímavosti

Zaujímavý Magazín

gobtube.com