Skúsenosti z obedových menu, tak ako v niektorých reštauráciach podávajú jedlo, sú otrasné.
.
.
Žiadna, alebo slabá hygiena, žiadny bontón, občas ani žiadny pozdrav, zaujímajú ich len peniaze. V Bratislavských Reštauráciach Zamestnávajú aj Primitívne Telce.
Drzé arogantné čašníčky, žiadna úcta k zákazníkovi, občas tie bezzubé čašnícke primitívky chodia fajčiť za budovu. Keď sa im znepáčite, môžu vám i nachriachať do jedla, alebo si nejakou plackou vytrieť riť a dať to zákazníkovi na tanier.
Najviac nás dojal dnešný obed v Blave u zeleného kriaku - či čo to bolo, no zákusok bol priložený spolu na polievkovej miske, bolo to jedno koliesko z rozbalenej opávie, taký kúsok ochytaného upatlaného čokoládového perníčku, hanbááá ako sviňa, tfuuuj.
Prinesú vám nápoje len tak bez tácky v rukách, ako smetiari ... cibuľová polievka s pomletými kúskami niečoho čo silno pripomínalo sáčkovú.
Už ste videli pirohy s bryndzou a zo slaninou a k tomu šupnutú ako prílohu kapustu s mrkvou priamo v tanieri? Hnus, fuj!
Túto kapustu s mrkvou dávajú do všetkých jedál, najradšej by ju dávali aj do polievok.
Na menu lístku bolo napísane: Kuracie stehno so zemiakmi, priniesli kuracie kúsky s hríbovou omáčkou a k tomu pravdaže zase tá nechutná kapusta... fuj.
Príde k vám ob-sluha s naukladanými cibulovými polievkami /4 na sebe/ a takto presne ich položí na stôl pred nos zákazníka.
A rozdeľuje ich ostatným, ako na vojne hliníkove ešusy psíkom, no hnoooj.
Takže dobrú chuť.
Je potrebné ihneď pripraviť zákon o reštauračných službách. A to:
V každej reštaurácii bez rozdielu by sa mali povinne inštalovať v kuchyni kamery, aby každý zákazník videl na veľkom led televízore, ako mu jedlo pripravujú a aká je hygiena pri príprave jedla.
Tags: obedove inspiracie obed denne menu jest jedlo restauracia kam na veceru vecera pre dvoch ranajky
Na zamyslenie:
Občas vidíme ako bezzubé čašnícke primitívne socky chodia stále fajčiť pri reštauračné smetiaky, alebo len tak bez zmyslu postávajú medzi dverami reštaurácie a čumia na okoloidúcich turistov.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|