Kto by nechcel ušetriť, nejaké to euro? Začnite variť v umývačke riadu. Nie, nezbláznili sme sa.
.
.
Tento fenomén v príprave jedla už totiž zaplavil celý svet. Zaobstarať si môžete dokonca aj špeciálne kuchárku.
Prečo variť v umývačke riadu? Je to praktické, jednoduché a navyše lacné. Aj preto sa tento spôsob prípravy jedla stal rýchlo celosvetovým hitom. Takýmto spôsobom varia Taliani, Briti aj Francúzi.
Umývačka riadu totiž funguje rovnako ako parná rúra či hrniec. A tomuto nápadu sa nebránia ani gurmáni. "Ak je to rovnako dobré, ako keď to uvaríte v parnom hrnci, tak prečo nie?", Vyhlásil známy britský labužník William Sitwell.
Musíte si len nájsť ten správny program. Pre prípravu mäsa je potrebné zvoliť intenzívne "umývanie" s teplotou 75 ° C, rybám stačí aj nižšia teplota. Prípravu večere navyše pokojne môžete spojiť s umývaním riadu. Len je potrebné potraviny zavrieť do vzduchotesného skleného pohára, aby nedošlo ku kontaminácii umývacím prostriedkom.
V Taliansku je nový trend vo varení tak obľúbený, že talianska kuchárka Lisa Casalio vydala celú kuchárku. Presvedčte sa v nasledujúcom videu sami, ako to funguje a pripravte si napríklad práve kuskus so zelenými fazuľkami, cuketou a mätou.
Umývačku riadu môžete taktiež použiť aj na zaváranie.
ODPORÚČAME:
Na čo si dať pozor a čítať na etiketách potravín
Zlepšovák v kuchyni, pripravujeme volské oká
Špargľa má veľké množstvo vitamínov a výborné učinky na telo
Päť rád ako ušetriť na plyne! Ušetrite na plyne
Varenie nie je lacná záležitosť Ako ušetriť na jedle?
tags: novy trend v priprave jedla uvarte si ho v umyvacke riadu
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|